Tulosta | Tekstikoko: + -

Kunnan palvelut

Vihdin kunnan tavoitteena on laadukkaiden peruspalveluiden tuottaminen kaiken ikäisille kuntalaisille - olipa kyseessä päivähoito tai vanhusten palvelut tai jotakin siltä väliltä. Muuttovoittoisena kuntana Vihti on erityisesti nuorten lapsiperheiden suosiossa.

Kunta voi tuottaa järjestettävänään olevat palvelut itse, omistamiensa yhteisöjen ja yhtiöiden kautta tai yhteistoiminnassa muiden kuntien kanssa. Palveluja voidaan myös ostaa toiselta kunnalta, kuntayhtymältä, muulta julkisyhteisöltä tai yksityiseltä palveluntuottajalta. Vihdin kunnan tavoitteena on edistää palvelujen tuottamista suunnitelmallisesti, tehokkaasti ja kokonaistaloudellisesti mahdollisimman edullisesti.

Viereisestä valikosta pääset etsimään tarkempaa tietoa kunnan palvelutarjonnasta.

Olemme keränneet sivuillemme myös tietoa ja linkkejä muiden tarjoamiin palveluihin auttamaan kuntalaisia erilaisten palvelujen löytämisessä. 

Palvelut kohderyhmittäin

Kohderyhmät -sivuilla on koottu erikseen tietyille ryhmille käytännöllisiä ja tarpeellisia kunnan palveluja ja linkkejä. Kohderyhmittelyn tai linkkilistojen ei ole tarkoitus olla kaiken kattavia, vaan auttaa ja nopeuttaa oleellisten tietojen löytymistä.

 

 

 

Pdf-tiedostot

Tästä voit ladata Adoben Acrobat Readerin, joka on ilmainen apuohjelma pdf-tiedostojen avaamiseen. 

Mikäli koneellasi jo on Reader ja pdf-tiedostot eivät aukea, kokeile Readerin päivittämistä uusimpaan versioon.