Tulosta | Tekstikoko: + -

Nuorisotyön edustajisto

Nuorisotyön edustajisto on vuonna 1992 perustettu nuorisojärjestöjen yhteistyöelin Vihdissä. Jokainen vihtiläinen nuorisojärjestö voi nimetä edustajistoon oman edustajansa. 

Edustajisto päättää itse omista tehtävistään. Edustajisto toimii nuorisolautakunnan asiantuntija-apuna järjestöjä koskevissa asioissa. Vuodesta 1993 lähtien kolme nuorisolautakunnan jäsentä on valittu edustajiston kautta. Vuosittain järjestetään myös erilaisia tapahtumia kuten perinteiset sotaveteraanien pikkujoulut.

Puheenjohtajana toimii vuonna 2014 Maija Huitu,

 

Nuorisojärjestöt

Hiistulen Tytöt ry


Aholantie 100, 03150 Huhmari
pj. Outi Kallio 040 5953148,


Adventtikirkon nuoret
Vihdin polunkävijät

11-15-vuotiaille tarkoitettu kerhotoimintaa, jonka tavoitteena on sosiaalisten taitojen, erätaitojen ja luonnontuntemuksen lisääminen kristillisessä ilmapiirissä.

www.sykkivasydan.palvelee.fi 


 Kaksi Kuuta ry

Kaksi Kuuta on Suomen vanhin roolipelijärjestö. Olemme kokoontuneet jo vuodesta 1983 roolipeli-, liveroolipeli, keräilykorttipeli-Sci-Fi, fantasia- sekä strategiapelitoiminnan muodossa. Tule tutustumaan roolipelin maailmaan ja tuo ystäväsikin. Kaksi Kuuta kokoontuu Kanervarinteessä Nummelassa lauantaisin klo 15-21 ja sunnuntaisin klo 13-21.

Jussi Lindeberg 044 3630477

 


 

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Vihdin paikallisyhdistys ry (MLL Vihti)

MLL Vihdin paikallisyhdistys järjestää toimintaa ja tapahtumia eri-ikäisille lapsille, lapsiperheille ja vanhemmille.
Lisätietoja toiminnasta: http://vihti.mll.fi

  


 

Nummelan helluntaiseurakunnan nuoret

Järjestämme lapsille ja nuorille toimintaa, elämyksiä, retkiä, leirejä ja kerhoiltoja unohtamatta elämän peruskysymyksiä, joihin etsimme vastauksia Jumalan sanasta.

Säännölliset toiminnat:
Varhaisnuortenilta joka toinen torstai parillisilla viikoilla klo 18-20
Nuorten ilta lauantaisin klo 19
Lasten pyhäkoulu sunnuntaisin klo 11.00

Yhteystiedot
Nummelan Kotikirkko
Hannankatu 7
03100 Nummela 

 http://www.nummelankotikirkko.com/

 


Vihdin Keskustanuoret ry

Tuntuuko, että haluat muuttaa maailmaa ja päästä vaikuttamaan asioihin? Lähde mukaan vaikuttamaan Suomen suurimpaan poliittiseen nuorisojärjestöön. Toimintamme on suunnattu 15-29 -vuotiaille nuorille. Päätavoitteenamme on vaikuttaa päätöksentekoon niin paikallisella kuin koko maan tasolla aina kansainvälistä politiikkaa myöten. Keskustanuorten toiminta kasvattaa nuoria aktiiviiseen kansalaisuuteen ja antaa koulutuksen ja järjestötoiminnan kautta valmiuksia osallistua mukaan yhteiskunnalliseen päätöksentekoon. Lisäksi keskustanuoret järjestää myös harrastus- ja vapaa-ajan toimintaa. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Yhteyshenkilö: 
Puheenjohtaja Anne Saario 
Sähköposti:

Nettisivut: www.keskustanuoret.fi
Facebook: https://fi-fi.facebook.com/keskustanuoret
Twitter: https://twitter.com/keskustanuoret
Instagram: http://instagram.com/keskustanuoret

 

 


 

Nuorisopalvelu Yöjalka ry

on vuonna 1990 perustettu uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton vapaaehtoisjärjestö. Yöjalan toimintamuotoihin kuuluvat riskosten ja riitojen sovittelu, tukihenkilötoiminta ja katupartiointi. Tukihnekilötoiminnan ja katupartion kohderyhminä ovat nuoret, kun taas sovittelu on kaikenikäisille tarkoitettu lakisääteinen palvelu.

Nuorisopalvelu Yöjalka ry:llä on toimeksiantosopimus Etelä-Suomen lääninhallituksen kanssa sovittelupalvelun kanssa sovittelupalvelun tuottamisesta Hangon, Inkoon, Karjalohjan, Karkkilan, Lohjan, Nummi-Pusulan, Raaseporin ja Vihdin kuntien alueella. Tuki- ja katujaos ovat olemassa nuoria varten siten, että autamme heitä elämänhallinnassa ja olemalla nuorten lähellä, kun he meitä tarvitsevat. Tavoitteenamme on minimoida nuoriin kohdistuvat ja heidän aiheuttamansa riskit, ongelmat, häiriöt ja vahingot. Haluamme kehittää nuoren kasvuympäristöä ja suorituskykyä siten, että nuori kehittyy myönteisesti, sekä ottaa vastuuta oman elämänsä hallinnasta. Toimimme hyvässä yhteistyössä nuorten parissa työskentelevän viranomaisverkoston kanssa.

Mukaan toimintaamme pääsevät aikuiset, oikeustoimikelpoiset henkiöt, jotka ovat halukkaita toimimaan arvojemme mukaisesti tavoitteisiimme pyrkien.

Nuorisopalvelu Yöjalka ry
Vihdintie 30 A
03100 Nummela

http://www.yojalka.fi/ 

 


Oppilaskunnat

Tempauksia ja toimintaa koulun seinien sisällä.
Oppilaskunnat toimivat:

Haimoon koulussa
Huhmarnummen koulussa
Jokikunnan koulussa
Kuoppanummen koulukeskuksessa
Nummelanharjun koulussa 
Nummelan koulussa
Oinasjoen koulussa
Ojakkalan koulussa
Otalammen koulussa
Pappilanpellon koulussa
Tervalammen koulussa
Vanjärven koulussa
Vihdin yhteiskoulussa
Vihdin lukiossa
Vihtijärven koulussa

Kysy toiminnasta lisää koulultasi!
 


 

Partiotoiminta

Vihdissä toimii kaksi partiolippukuntaa: pojille tarkoitettu lippukunta Vihdin Polunlöytäjät ry ja tytöille tarkoitettu lippukunta Hiistulen Tytöt ry. Lippukunnat toimivat tiiviissä yhteistyössä, lähes kaikki leirit ja retket järjestetään yhdessä ja sudenpentulaumatkin ovat sekalaumoja. Partiolaiset on jaettu viiteen ikäkauteen, nuorimmat sudenpennut ovat 7-9 -vuotiaita, seikkailijat 10–12 -vuotiaita, tarpojat 12–15 -vuotiaita, samoajat 15–17 -vuotiaita ja vaeltajat 18–22 -vuotiaita. Myös aikuiset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan toimintaan! Ryhmät kokoontuvat kerran viikossa partiokoloilla, jotka sijaitsevat Nummelassa, Kirkonkylällä ja Otalammella. Viikoittaisten partiokokousten lisäksi toimintaan kuuluvat vahvasti retket, leirit, kisat ja muut tapahtumat, jotka järjestetään useimmiten luonnossa. Partiossa tärkeää on itse tekemällä oppiminen, ryhmässä toimiminen, vastuun antaminen nuorille ja tietenkin luonnonläheisyys. Partiossa opitaan hyödyllisiä taitoja ja saadaan uusia ystäviä ympäri Suomea ja maailmaa. Partiotoiminta on kaikille avointa ja puolepoliittisesti sitoutumatonta.

www.vipohity.com  
 


 

Ruskelan Kalevan Nuoret

Tervetuloa osallistumaan Ruskelan Kalevan nuorten 1-16 -vuotiaiden kerhotoimintaan. Nuorisoseuratalo Ruskopirtillä (Otalammella) kokoontuu säännöllisesti mm. musiikkileikkikouluryhmiä. Suuri sali mahdollistaa myös monenlaisen liikunnallisen toiminnan, esimerkiksi sulkapallon ja sählyn peluun. Kesäisin skeitataan Ruskopirtin pihalle rakennetussa skeittiparkissa. Keväällä 2009 kokoontui zirkkari, ja pyrimme aloittamaan kerhon myös syyskaudella. Lisäksi syksyllä 2009 partio aloittanee toimintansa Ruskopirtillä.

Pyrimme järjestämään myös muita aktiviteetteja kyläläisten toiveiden mukaan esim. ilmaisutaidon kerhon, lastentapahtumia ja askartelukursseja. Tervetuloa suunnittelemaan ja toteuttamaan toimintaamme koko perheen voimin!

Kokoontumispaikkana on seurantalo Ruskopirtti, Vanha Porintie 661. www.ruskopirtti.com

 


 

Ten Teen -teatteri

Ten Teen -teatteri toimii 6-15 -vuotiaiden lasten ja nuorten iloisen yhdessäolon ja oppimisen paikkana. Tiistaisin kokoontuvassa "kerhossa" nuoret tekevät pieniä näytelmiä ja harjoittelevat esimerkiksi improvisaatiota.

Vihdin Teatterin toimisto
puh. 0400 975068
Tuusantie 1
03100 Nummela
www.vihdinteatteri.fi

 


 

Vihdin 4H -yhdistys

4H on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansainvälinen nuorisojärjestö. 4 H:n toiminta on tarkoitettu kaikille 7-28 -vuotiaille nuorille. Toiminnassa on mukana myös aikuisia ohjaajina, sekä kursseille osallistujina.

4 H tarkoittaa:
Harkinta, Harjaannus, Hyvyys ja Hyvinvointi

4 H.n mottona on:
Tekemällä oppiminen

Vihdin 4 H-yhdistys järjestää kerhoja, klubeja, kursseja, leirejä, retkiä, tempauksia, osallistuu tapahtumiin ja tarjoaa työpalveluita. (Nuorten kesätyöllistäminen/pestuurinki, dogsitter-toiminta, vanhus- ja vammaispalvelukoulutus, sekä leirien ja kerhojen ohjaustyöt.)
Lisäksi yhdistyksillä on kansainvälistä nuorisovaihtoa, sekä kansainvälisyysklubi nuorille.

Toimistomme sijaitsee kirkonkylän Käpykylässä (entinen kunnanvirasto) ja meille voi tulla kyläilemään ja tiedustelemaan 4H-toiminnasta.

Yhsityksessä toimii hankkeita kehittämistoiminnan työvälineenä eri toimintasektoreilla kuten ympäristökasvatuksessa ja kansainvälisyydessä.

4H:n toimisto: 
Vihdin 4H-Yhdistys ry
Kyläaukio 2, 03400 Vihti
siht. 040 5052119

www.vihdin4h.net

 


Nummelan VPK:n nuoriso-osasto

Kaikille 8-16 -vuotiaille toiminnasta kiinnostuneille nuorille. Harjoitukset Nummelan paloasemalla joka toinen torstai klo 18-20 (parilliset viikot).

Nuoriso-osaston johtaja Kimmo Vaittinen 040 706 7578________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Vihdin VPK:n nuoriso-osasto

Aktiivista toimintaa 10-16 -vuotiaille; opetellaan jokamiehen velvollisuuksia ja palo- ja pelastusalan tietoja ja taitoja. Harjoitukset joka toinen torstai klo 18-20 Vihdin kirkonkylän paloasemalla.

Tiina Moisander 040 834 8050

 


 

Vihtijärven VPK:n nuoriso-osasto

Kaikille palokunta-asiasta kiinnostuneille 7-18 -vuotiaille nuorille. Kokoonnumme Vihtijärven Nummituvalla.

Nuoriso-osaston johtaja Kaisa Kuusela 040 376 9990

 


 

Vikke ry

Vihdin Kevyen Musiikin Yhdistys Vikke ry on vihtiläisten soittajien, muusikoiden ja musiikinmielisten etujärjestö. Yhdistyksen tarkoituksena on kevyen musiikin harrastuksen laajentaminen ja kehittäminen, sekä kevyen musiikin laadun parantaminen Vihdissä.

VIKKE ry on perustettu 1980, josta lähtien se on toiminut aktiivisesti mm. järjestämällä konsertteja, konserttimatkoja, opetusleirejä, levytyksiä sekä harjoitustiloja Vihdin alueen soittajille. Vikke ry:ssä toimii sekä rumpujen että kosketinsoittajien opettajat.

Jäsenyyden muita etuuksia ovat mm. kontaktit PA-laitteiden vuokraukseen keikkoja varten, ammattitaitoista apua sekä demojen äänityksessä että miksauksessa ja masteroinnissa. Alennukset Vikke ry:n järjestämien tilaisuuksien pääsymaksuista, esiintymismahdollisuudet, sekä kummiliikkeiden jäsentarjoukset. Jäseniä Vikke ry:llä on noin 100. (kirjaus 8/2009)

Tiedustelut ja ilmoitukset:

Hallitus-mail tavoittaa kaikki hallituksen jäsenet ja on paras foorumi infota Vikkeä

Hallituksen puheenjohtaja
Ville Sihvonen 040 749 2180

Yleiset asiat ja tiedotus
Petri "Gilbert" Sihvonen 040 590 7437

Opetusvastaava
Karri Kerkelä

Webvastaava
Gilbert 040 590 7437

Harjoitustilavastaava -Nummela
(kiinteistö, järjestys, uudet jäsenet ja avaimet)
Jouni Kurikka 040 541 1029

Harjoitustilavastaava - Vihti
(kiinteistö, järjestys, uudet jäsenet ja avaimet)
Petri "Gilbert" Sihvonen 040 590 7437

www.vikke.fi

 

Alkuun