Vihti Race – seikkailu 11.-12.8.2018

9.8.2018

Päivitetty 9.8.2018

Vihti Race – seikkailu starttaa 11.8.2018 Nummelanharjun koulun pihalta klo 9.00 (Hiidenvedentie 3, Nummela). Seikkailu on pituudeltaan 24h ja se jakaantuu jaksoihin. Joukkueet liikkuvat polkupyörillä kolmen henkilön voimin ympäri Vihtiä. Rasteille joukkueiden tulee löytää vihjeiden ja karttojen avulla. Joukkueet suorittavat erilaisia tehtäviä rastipaikoilla, mm. tietoutta, liikunnallisesti fyysisiä ja pähkinöitä. Vuoden teemana on kansanperinne, jonka ympärille tehtävät ja vihjeet on suunniteltu.

Jaksojen aikataulut:

1.jakso klo 9.00 – 15.00

2.jakso klo 17.00 – 23.00

3.jakso klo 03.00 – 08.00

Tervetuloa seuraamaan seikkailua lähtöön sekä rastipaikoille. Rastipaikoista saat enemmän vinkkejä seikkailunjohtajalta seikkailukeskuksella Nummelanharjun koulukeskuksen ympäristössä lauantai aamuna. Muutama rastipaikka saatetaan julkaista yleisölle Facebookissa Vihti Race – sivulla, kun joukkueet ollaan saatu matkaan. Seuraa seikkailua Facebookissa.

Päivitetty 11.6.2018

Vihti Race – seikkailun virallinen ilmoittautuminen päättyi 10.6. Joukkueita on ilmoittautunut mukaan yhteensä 19, joista neljä retkisarjaan ja 15 seikkailusarjaan.

Jälki-ilmoittautuneita otetaan vastaan 26.6.2018 klo 12.00 asti sähköpostilla meri.viljanen(at)vihti.fi. => JOS siis tiedät vielä joukkueen joka haluaa mukaan niin kaksi viikkoa on vielä aikaa.

Päivitetty 13.3.2018

Vihti Race – seikkailu järjestetään kuudennen kerran Vihdissä elokuun 11.-12.päivien aikana. Seikkailu tulee kokemaan pientä muodonmuutosta, säilyttäen kuitenkin vuosien saatossa hyviksi havaitut elementit.

Seikkailu on kuntaa ja lähialueita esittelevä pyöräilytapahtuma, jossa liikutaan pääsääntöisesti pyörillä 3hlö:n joukkueella.

Ilmoittaudu mukaan ja lähde ratkomaan mielenkiintoisia tehtäviä rastipaikoille, jonne löydätte vihjeiden ja karttojen avulla.

Ilmoittautuminen on avoinna 7.5. klo 12.00 – 10.6.2018 klo 20.00, ilmoittaudu mukaan. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee ilmoittaa mm. seuraavat tiedot joukkueesta: joukkueen nimi, kaikkien joukkueen jäsenten taustatiedot (ruoka-aine allergiat, yhteystiedot, mihin sarjaan joukkue osallistuu, valokuvaus lupa (ja yhden varajäsenen nimi > jos joku joutuu peruuttamaan ennen seikkailun alkua, varajäsen hyppää remmiin mukaan).

Seikkailun osallistumismaksu on 100€/joukkue. Mikäli joukkue joutuu peruuttamaan osallistumisensa maksua ei makseta takaisin. Osaa voi ottaa seikkailu- tai retkisarjaan. Seikkailu järjestetään, jos mukana on vähintään kymmenen joukkuetta.

Vihti Race 2018

Vihti Race säännöt 2018

 

Haemme vielä yhteistyökumppaneita mukaan järjestelyihin eli jos kiinnostuit asiasta niin ota yhteyttä seikkailunjohtajaan. Yhteistyökumppani voi olla mm. yksityishenkilö, yritys, järjestö, yhdistys.

Lisätietoja: seikkailunjohtajalta meri.viljanen@vihti.fi tai 044 4675 341

 

Kommentteja vuosien varrelta

Kiitos hienosta tapahtumasta! Tällä kertaa oli kelitkin aika kohdallaan.

Kaikin puolin mahtava kokemus, ihan huippu tapahtuma.

Ensi kerralla uudestaan!

Kannustaminen ollessamme välillä uupuneita, kun hymyä oli vaikea puristaa = SUURKIITOS HEILLE!

Positiivisena mieleen jäi maatilarasti => tehtävät liittyivät oikeasti maatilan töihin.

Kiitos, että saimme vaihtaa jäsentä kesken seikkailun!

Vapaaehtoistyön merkitys kiitettävää!

Kiitos kanssakilpailijoiden ja järjestäjien kannustuksesta ja avuliaisuudesta, jota ilman ei kyllä olisi selvitty edes ensimmäisestä päivästä.

Metsä osuus hyvä! > Ihanan mäkiset fillarimaastot.

Heräsi halu tutustua tarkemmin omaan kotikuntaan.

Kokonaisuutena onnistunut tapahtuma.

Paljon enemmän seikkailua kuin viime kerralla.

Ruoat maukkaita ja sopivia tämän henkisessä tapahtumassa.

Rasteilla hyvä ja ihana henki!

Monipuolisia tehtäviä.

Huisin hyvä idea ja todella hienosti hoidettu.

Huokea osallistumismaksu > olisimme valmiita maksamaan osallistumisesta näillä fasiliteeteillä enemmänkin.

Hauskaa oli ja tulemme varmasti uudestaan! > Seuraavaa Vihti Racea odotellessa.

Toivottavasti tulemme puolustamaan mestaruutta 2018! > Nähdään vuonna 2018, toivottavasti tapahtuma järjestetään!