Talvilomaviikon tapahtumia

13.2.2019

Talvilomaviikolla Vihdin pääkirjastossa Nummelassa järjestetään monenlaista toimintaa:

Maanantaina 18.2. klo 16-19 pääkirjastossa pidetään peli-ilta, jolloin kaikki ikään katsomatta voivat tulla pelaamaan erilaisia lautapelejä tai kokeilla konsolipelien pelaamista vanhalla retrokonsolilla. Keskiviikkona 20.2. klo 17-17.30 pääkirjastossa on keräilykorttien vaihtopiste, jossa omat ylimääräiset kortit voi vaihtaa muiden tuomiin kortteihin.

Torstaina leffanäytöksessä nähdään elokuva Kikin lähettipalvelu to 21.2. klo 13-15. Kyseessä on näytelty versio, ei animaatio. Elokuvan kesto  on 1h 18 min. Suomenkielinen puhe. Ikäraja on K-7.

PERUTTU: Hämeenkyrön kirjaston lukukoira Ronja tulee pääkirjastoon Nummelaan rapsuteltavaksi perjantaina 22.2. klo 10-11. Ronjalle voivat tulla lukemaan tai hakemaan karvakaveriterapiaa niin lapset kuin aikuisetkin.

Perjantaina järjestetään myös askartelupaja klo 13-15. Tehdään kortteja, koristeita ym. Askartelemaan voi tulla pieneksi hetkeksi tai koko ajaksi. Alle kouluikäiset voivat osallistua vanhempien seurassa.

Lauantaina Vihdin shakkikerho pelaa pääkirjastossa klo 12-15. Kaikki ovat tervetulleita pelaamaan.