Vesiaiheinen piirustuskilpailu lapsille

1.3.2019

VESIAIHEINEN PIIRUSTUSKILPAILU LAPSILLE

Oletko koskaan miettinyt mistä vesi tulee hanaan? Mihin taivaalta satava vesi menee? Miten ja miksi juomavettä puhdistetaan? Vesi on elämälle välttämätöntä, voimme juoda sitä ja siinä peseydytään. Ja mikä parasta, täällä Suomessa me saamme nauttia maailman puhtainta hanavettä. Minne sinun mielikuvituksesi leijailee, kun lasket hanasta juomavettä lasiin? Unelmoitko kylpyammeen olevan kuin suuri valtameri, jossa uiskentelet merihirviönä?

Jaa veteen liittyvä mielikuvituksesi ja osallistu Vihdin Veden piirustuskilpailuun! Piirustuskilpailu on tarkoitettu alle 10-vuotiaille lapsille ja teemana on vesi, erityisesti hanavesi. Samalla haluamme rohkaista pohtimaan mihin kaikkeen vettä tarvitaan ja miten se kulkeutuu jokaisen talon hanaan.

Kilpailu järjestetään kaksiosaisena. Piirustuksia voi toimittaa Vihdin Vedelle 19.3.2019 asti, joista vesilaitoksen raati valitsee 3-5 piirustusta jatkoon. Näiden valittujen piirustusten kesken järjestetään äänestys. Äänestyksessä eniten ääniä saanut voittajapiirustus painatetaan Vihdin Veden vesipulloihin. Myös muita äänestykseen valittuja piirustuksia voidaan käyttää Vihdin Veden ilmoituksissa ja mainonnassa.

Piirustustekniikka on vapaa, kunhan työ on skannattavissa sähköiseen muotoon. Kilpailuun osallistuvat piirustukset voi toimittaa Vihdin Vedelle sähköpostitse vesihuoltolaitos@vihti.fi tai postitse osoitteeseen Vihdin Vesi, PL 13, 03101 Nummela. Piirustuksen tekijän nimi, ikä ja osoite lisätään piirustuksen taakse tai sähköpostiviestiin.