Haluatko olla kehittämässä Vihtiä maailman parhaaksi Uudenmaan kunnaksi?

9.5.2018

Haluatko olla kehittämässä Vihtiä maailman parhaaksi Uudenmaan kunnaksi? Mikäli näin on, vastaa oheiseen kyselyyn ja vaikuta Vihdin tulevaan kehitykseen. Kysely liittyy Vihdin kunnan strategisen yleiskaavan laadintaan, jonka tavoitteena on luoda yhteinen näkemys Vihdin maankäytön tulevaisuudesta pitkällä aikavälillä. Kaavan tavoitevuosi on vuosi 2050.

Linkki kyselyyn:

https://app.maptionnaire.com/fi/4339

Vastausaikaa on 27.5.2018 asti. 


Tietosuojaseloste: 

Tämän viranomaisen palautejärjestelmän keräämät tiedot on tarkoitettu ainoastaan palautteen keräämiseen Vihdin maankäytön ja kaavoituksen suunnittelua varten. 

Palautteen antaminen anonyymisti on mahdollista, joten nimen- ja yhteystietojen täyttäminen ei ole välttämätöntä. Jos kuitenkin halutaan antaa nimi- ja yhteystiedot, annettujen tietojen perusteella syntyy Vihdin maankäyttö ja kaavoitus -niminen henkilörekisteri.

Rekisterin rekisterinpitäjä on Vihdin kunta, osoite PL 13 (Asemantie 30), 03101 Nummela. Yhteyshenkilöinä toimii: yleiskaavasuunnittelija Mikko Laukkanen, sähköposti: mikko.laukkanen(at)vihti.fi, puhelin: +358 50 302 4695. Osoite Vihdin kunta, kaavoitus, PL 13, 03101 Nummela.

Rekisterin henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoihin pääsy on vain määrätyillä henkilöillä ja heiltäkin vaaditaan kirjautumista järjestelmään.

Rekisteri koostuu sähköisesti annettujen palautteiden sisältämistä tiedoista: 

  • Sähköpostiosoite
  • Asuinosoite postinumeron tarkkuudella
  • Vastaajan ikä

 

Palautetietoja säilytetään, kunnes asia on käsitelty

Palautetietoja annettaessa tiedot suojataan verkossa/tiedonsiirron aikana SSL-suojauksella. Annettuja yhteystietoja ei luovuteta millekään muulle taholle. Palautetta lähettäneellä on oikeus saada tarkistaa lähettämänsä itseään koskevat tiedot ja oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua. Asiaa koskevat pyynnöt osoitetaan yleiskaavasuunnittelija Mikko Laukkaselle.