RAXAROCK18 – Rakennusalaa ja rockia Vihdissä huhtikuun lopussa

13.3.2018

 Huhtikuun lopussa eli 27.-28.4.2018 järjestetään ensimmäinen Raxarock18 –tapahtuma, jossa esitellään vihtiläistä rakennusalan sekä sivuavien toimialojen osaamista messutyyppisesti Veikkoinkorvessa, Noja Centerin piha-alueella. Rakennusala on iso toimiala Vihdissä ja osaamista on laajalti. Tapahtumassa on mielenkiintoista nähtävää sekä puuhastelua ja koko tapahtuma, myös iltatapahtuma (K18), ovat kävijöille pääsymaksuttomia.

–                           Tämä tapahtuma tarjoaa hyvän tilaisuuden tuoda tätä osaamista esiin seudun asukkaille ja yrityksille hieman uudella otteella. Tapahtuma on maksuton vihtiläisille yrityksille. Vihdin ulkopuolisilta yrityksiltä veloitetaan paikkamaksu. Paikkoja on rajoitettu määrä, joten kannattaa toimia nopeasti, kertoo yrityskehittäjä Kristiina Salo.

Perjantaipäivän anti painottuu rakennusalan ammattilaisille suunnattuun tarjontaan ja perjantai-iltapäivä sekä lauantai suuntautuvat enemmän kuluttajille (rakentaminen, remontointi, puutarha, sisustaminen).  Lauantain oheisohjelma suunnitellaan erityisesti lapsiperheille sopivaksi. Tapahtumaa tullaan markkinoimaan laajasti eri medioissa. Tapahtuma-alueena toimii Noja Centerin piha-alue sekä toimitilat. Messuravintolasta sekä anniskelusta vastaa Casalen, kuten myös illan VIP-tarjoilusita. Mukana on myös Dogs and Deli grillivaunullaan.

–                           Noja Center on mielellään mukana tässä uudenlaisessa rakennusalan tapahtumassa. Tilat ja laaja piha-ale sopivat tämän tilaisuuden järjestämiseen erittäin hyvin, joskin tietysti järjestelytyötä on henkilökunnallamme runsaasti. Olemme aika innostuneita tästä uudesta tapahtumasta, toteaa toimitusjohtaja Rain Kolga.

Perjantai-iltana järjestetään samalla alueella Raxarock18 –bileet, joka on pääsymaksuton K-18 festivaalitapahtuma kaikelle kansalle. Esiintyjinä ovat mm. Ressu Redford ja Jussi Rainio takuuvarmalla hittisetillään. Tämä keikka on näiden starojen viimeinen yhteiskeikka Suomessa, koska jatkossa Jussi keskittyy keikkailemaan Neon2 –bändinsä puitteissa ja Ressu lähtee omalle juhlakiertueelleen. Mukana Raxarock18 musisoinnissa ovat myös Duo E. Alavillamo sekä DJ Eimpa.

Iltatilaisuuteen on mahdollista varata sisätiloissa sijaitseva VIP-pöytä kuudelle henkilölle. VIP-tilojen yhteydessä on esiintymislavan läheisyydessä sijaitseva VIP-alue, josta on mahdollista seurata ohjelmaa esiintymislavalla.

–                           Tässä on hyvä tilaisuus järjestää yrityksen henkilökunnalle oma tilaisuus tai vaikka kutsua asiakkaita illanviettoon. Näitä pöytiä ovat kyselleet jo kaveriporukatkin. Näkyvyys esiintymislavalle on loistava! Ja herkullisen Casalen vip -menun voi varata VIP-pöytään.  Varauslinkki löytyy mm. tapahtuman Facebook-sivuilta , muistuttaa myymäläpäällikkö Tanja Hokkanen.

Tapahtuma on siis vihtiläisille yrityksille maksuton. Ilmoittautumislinkki näytteilleasettajaksi löytyy tästä  https://link.webropolsurveys.com/S/BF7181CCF87C593D . Paikkoja on siis rajoitettu määrä.

VIP-pöytävaraukset tästä linkistä  https://link.webropolsurveys.com/S/A60794EB7171C330

Lisätietoja: yrityskehittäjä Kristiina Salo kristiina.salo@vihti.fi  p. 044 4675394.