Yrityshakemisto tuo vihtiläiset yritykset esiin: tutustu palveluun!Vihdin kunnan elinkeinopalvelut on avannut Vihdin kunnan sivuille Yrityshakemiston, josta löytyy kätevästi Vihdissä sijaitsevat yritykset. Näitä on 1872 kpl. Hakemisto sopii hyvin niin kuntalaisten – ja etenkin paikkakunnalle muuttaneiden – käyttöön sekä myös yritysten yhteistyökumppanihakuun. Yrityksiä voi hakea pikahaulla pelkällä hakusanalla yrityksen nimeen, toimialan tai esimerkiksi tuotteisiin perustuen. Lisähakuehtojen avulla tietoja voi myös hakea yrityksen henkilöstömäärän, liikevaihdon ja toimialan mukaan. Hakemisto näyttää myös yrityksen sijainnin kartalla sekä mahdollisen nettisivuosoitteen.

Yritykset voivat käydä katsomassa tietonsa ko. hakemistosta ja tarvittaessa päivittää siihen tietojaan. Yritysten toivotaan päivittävän hakemistoon etenkin hakusanoja. Päivittämistä varten on oma painike yrityskohtaisten tietojen alla.

Lisäksi hakemistosta löytyy Palveluhakemisto, josta löytyy erikoisliikkeiden listausta. Tänne yritysten toivotaan ilmoittavan tietojaan aktiivisesti, jotta vihtiläinen tarjonta pystytään näyttämään mahdollisimman kattavasti.

Uudet yritykset pyritään päivittämään hakemistoon mahdollisimman nopeasti, mutta uudet yritykset voivat myös itse olla aktiivisia ja toimittaa tietonsa hakemistoon.

Lisätietoja:

Kristiina Salo
Yrityskehittäjä
puh. 044 467 5394, kristiina.salo(ät)vihti.fi