Vesilasku nyt myös sähköisenä

18.3.2016

Olemme ottaneet käyttöön sähköisen laskutuksen.

Kuluttajan E-lasku

E-laskua käyttäessäsi vesilaskusi saapuu suoraan verkkopankkiisi. Paperiton e-lasku säästää luontoa. Nettipankkiin saapuva e-lasku on helppo tarkistaa ja hyväksyä. Maksamisessa ei tarvitse enää näppäillä tili- tai viitenumeroita, vaan laskun kaikki tiedot ovat automaattisesti e-laskussa.

Siirtyminen e-laskutukseen sujuu kätevästi oman verkkopankin kautta. Verkkopankkiin kirjautumista varten tarvitset pankkisi myöntämät henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset. E-laskun tilaamista varten tarvitset edellisen vesilaskusi viitenumeron.

Verkkolasku yritykselle

Verkkolaskujen vastaanottamista varten asiakkaalla tulee olla verkkolaskuja vastaanottava järjestelmä.

Yrityksen, joka haluaa Vihdin Vedeltä verkkolaskuja, tulee toimittaa sähköpostilla yrityksen verkkolaskuosoite ja välittäjätunnus osoitteeseen vesihuoltolaitos(ät)vihti.fi