Museolla tapahtuu Wuosisatamarkkinoilla 25.8.2018

7.8.2018

Wuosisatamarkkinat 25.8.2018

Ennakkotietoa Vihdin museon osalta vuoden 2018 Wuosisatamarkkinoista. Museon pihalla voit tuttuun tapaan tutustua monenlaisiin kotieläimiin kello 10-16.30. Tänä vuonna mietimme erityisesti sitä, minkä vuoksi kotieläimiä on pidetty. Päivän aikana asiaa valotetaan työnäytöksin ja tietoiskuin.

Musiikki soi museolla koko päivän ajan. Mukana ovat Jouko Heikola ystävineen (11.00-12.00), uusi tuttavuus AAE (12.00-13.00), Hiiden Pelimmanit (13.00-14.00) sekä Viron juhlavuoden kunniaksi Merle + 3 (14.00-), jotka esittävät kansanmusiikkia etelänaapuristamme. Museolla pääsee kello 11.30 nauttimaan myös Tanssiopisto Vinhan lapsien esityksistä, joissa huivit heiluvat ja mekaaniset lelut heräävät eloon.
Pihalla on tuttuun tapaan kahvila ja myyntikojuja sekä liiterin pihapuoti, joista voi ostaa paikallista ja perinteistä, hienoa ja hyvää. Museon pihalta on mahdollista päästä myös ajelulle upeiden vanhojen hevoskärryjen kyytiin. Pikku-Pappilan takana olevalla pellolla on kello 11.00-13.00 työhevosnäytös.
Museon kaikkiin näyttelyihin on vapaa pääsy. Pikku-Pappilassa ovat esillä vihtiläisen talonpojan koti ja Vihdin maisemahistoriaa. Niuhalan vanhalla kansakoululla on evakkonäyttely sekä viimeinen mahdollisuus tutustua vauhdikkaaseen Viuhahdus –kesänäyttelyyn vihtiläisestä autourheilusta. Upeassa viljamakasiinissa voit tutustua maatalousaiheiseen näyttelyyn ja pihan kivipuistossa vanhimpaan Vihdin historiaan. Tulethan mukaan pitämään hauskaa!