Suora bussiyhteys Nummelan ja Leppävaaran välillä käynnistynyt 9.8.

9.8.2018

Torstaista 9.8. lähtien Vihdin Nummelasta pääsee suoralla bussiyhteydellä Espoon Leppävaaraan. Pohjolan Liikenteen liikennöimiä vuoroja kulkee 10 päivässä molempiin suuntiin.

Bussit lähtevät Nummelan linja-autoasemalta ja ne pysähtyvät muun muassa Lommilan ja Säterin pysäkeillä. Vuoroilla kelpaavat Pohjolan Liikenteen ja Matkahuollon liput. Lippuja voi ostaa myös bussista. Lisätietoa yhteydestä löydät täältä.

Torstaista 9.8. lähtien Pohjolan Liikenteen Länsi-Uudenmaan bussivuoroja ajetaan syysaikataulun mukaisesti. Aikatauluihin on tehty pieniä lähtöaika-, reitti- ja pysäkkimuutoksia. Uusiin aikatauluihin voi tutustua Pohjolan Liikenteen verkkosivuilla.

Tarkimmat pysäkkikohtaiset aikataulut löytyvät puolestaan Matkahuollon aikatauluhausta.

Lisätietoja Vihdin kunnan aiemmasta tiedotteesta>>