Uuden monitoimikentän avajaiset 23.8. Nummelassa

14.8.2018

Nummelan pääkirjaston viereen on kesän aikana valmistunut monitoimikenttä, jonka avajaisia vietetään torstaina 23.8. klo 9 – 11. Kenttä on valmistunut osana S-ryhmän ja Suomen Palloliiton valtakunnallista Ässäkenttä-ohjelmaa ja se on toteutettu yhteistyössä Vihdin kunnan kanssa. Kentän virallinen nimi valitaan Nummelan koulun oppilaiden ehdotuksista ja paljastetaan avajaistilaisuudessa. Avajaistilaisuudessa ovat läsnä kentän toteuttaneiden yhteistyötahojen edustajat.

Monitoimikenttä kaikille avoin ulkoliikunta-alue, jossa voi harrastaa jalka-, käsi- ja koripalloa sekä salibandya. Kentän pohjana toimii hiekkatekonurmi. Kenttää tullaan hyödyntämään aktiivisesti esimerkiksi Nummelan koulun koulu- ja välituntiliikunnassa, ja se lisää maksuttomia liikuntamahdollisuuksia Nummelan keskustan alueella.

Avajaisten ohjelma:

Klo 9.00: Yhteistyökumppaneiden puheenvuorot
Klo 9.20: Nummelan koulun oppilaat avaavat kentän virallisesti
Klo 9.30: Oppilaiden pelit käyntiin
Oheistoimintaa (Nummelan Palloseura NuPS ja Suomen Palloliiton Uudenmaan piiri)
Mehu- ja keksitarjoilu
Klo 11.00: Tilaisuus päättyy

Tilaisuus on kaikille avoin. Tervetuloa!