Iloinen karjalaispäivä museolla 2.9.2018

16.8.2018

Onks Karjala siul tuttu? Vihdin museolla vietetään iloista Karjala-aiheista päivää sunnuntaina 2.9. Päivä alkaa messulla karjalaisin maustein Vihdin kirkossa kello 10. Messun jälkeen siirrytään Niuhalan vanhalle kansakoululle, jossa hauskaan karjalaiseen henkeen toteutettavassa ohjelmassa on kello 11-14 mm. tanssia, kyykkää, yhteislaulua, tietokilpailu, tietoa luovutetun Karjalan pitäjistä sekä mukavaa yhdessäoloa. Tapahtumasta voi pikkurahalla ostaa evääksi tai kotiin viemisiksi Karjala-henkisen eväspussin. Kaikki Karjalasta kiinnostuneet ovat tervetulleita paikalle. Mikäli sinulta löytyy karjalainen kansallispuku, kannattaa se ehdottomasti laittaa ylle. Tapahtuman toteuttavat Niuhalan vanhalla kansakoululla (Kirkkoniementie 4) Vihdin seurakunta ja Vihdin museo. Lisätietoja Vihdin seurakunta (09-34785048, vihti.seurakunta@evl.fi) tai Vihdin museo (09 42583185, museo@vihti.fi). Tuutha siekii!