25.4.2018 mielenilmauksesta aiheutuvat poikkeusjärjestelyt Vihdin varhaiskasvatuksessa

24.4.2018

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto SuPer, Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto Jyty, Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL, Tehy sekä Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia järjestävät poliittisen mielenilmauksen pääkaupunkiseudun kunnissa keskiviikkona 25.4.2018. Tällöin kyseisiin liittoihin kuuluvat varhaiskasvattajat julkisella ja yksityisellä sektorilla marssivat ulos työpaikoiltaan klo 12-18. Mielenilmaus liittyy varhaiskasvatuslakiesityksen käsittelyyn eduskunnassa. OAJ:n jäsenet eivät osallistu mielenilmaukseen.

Valitettavasti työntekijöiden ulosmarssi aiheuttaa sen, että joudumme sulkemaan päiväkoteja klo 12:00 alkaen. Saat tiedon oman lapsesi päiväkodin sulkemisajankohdasta tiistain 24.4.2018 aikana.

Annantien perhetupa suljetaan klo 11:30 ja Otalammen puistotreffit on peruttu.

Pahoittelemme tästä teille koituvaa hankaluutta!