Sepänpihan alueen infran rakentaminen käynnistynyt: muutoksia Kotipellonreunan liikennekäytössä

9.11.2018

Nummelan Sepänpihan alueen maanrakennus- ja vesihuollon rakentamistyöt on aloitettu. Rakennustöiden yhteydessä muun muassa Kotipellonreuna-nimisen kadun katuvalot uusitaan. Vanhat katuvalot poistetaan käytöstä viikolla 46 vesihuollon rakentamisen vuoksi, ja tästä johtuen kadulla ei ole valaistusta viikosta 46 alkaen toistaiseksi.

Rakennustöiden vuoksi Kotipellonreuna-nimistä katua ei voi 8.11. alkaen toistaiseksi käyttää kevyen liikenteen väylänä turvallisuussyistä. Katua ei suljeta ajoneuvoliikenteeltä, vaan kadun varressa sijaitseville tonteille ajo on edelleen sallittu.

Koululaisia ja muita alueella liikkujia ohjeistetaan käyttämään uusia Pajuniityn alueelle rakennettuja kevyen liikenteen väyliä.

Rakennustöiden etenemisestä tiedotetaan myöhemmin erikseen.

Vihdin kunta pahoittelee rakennustöistä aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoja:

vs. yhdyskuntatekniikan päällikkö Jonas Lindgren, puh. 044 7674 4457, jonas.lindgren(ät)vihti.fi

Liikennejärjestelyt_Kotipellonreuna (PDF)