Eeli Tolvasen kotikunta Vihti kiekkohuumassa – nimeää kadun Eelinpoluksi

9.1.2019

Nuorten Leijonien MM-kullan voiton kunniaksi Vihdin kunnassa käynnissä olevassa kaavatyössä merkitään Kuoppanummen jäähallin alueella oleva katu Eelinpoluksi.

On hienoa nähdä Suomen ja vihtiläisten menestyvän maailmalla. Vihdissä maailmanmestareiden muistamisesta vastaa kunnanhallitus ja on ilo nähdä, että uudistamme strategian pohjalta myös linjaamme menestyjien muistamisessa, kertoo Vihdin kunnanjohtaja Erkki Eerola.

Voittoa kuin ennakoiden Vihdin kunta antoi joululahjaksi kaikille kunnan 8.-luokkalaisille Keijo Leppäsen kirjan Snaipperi, joka kertoo Eelin tarinan. Joululahjan julkistustilaisuudessa Kuoppanummen koululla nähtiin Eeli Tolvasen videoterveyhdys. Tilaisuudessa puhuivat Eelin isä Markku Tolvanen, Vihdin kunnanjohtaja Erkki Eerola ja kirjan kirjoittaja Keijo Leppänen.