Vihdissä luodaan uudenlaista vapaaehtoistoiminnanverkostoa

21.1.2019

Yhteistyössä Vihdin kunnan nuorisopalvelut, Vihdin seurakunnan nuorisotyö sekä Yöjalka Ry järjestävät vapaamuotoisen ideoimisillan kaikille nuorten parissa tehtävästä vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneille tiistaina 22.1.2019 klo 18 Nummelan seurakuntakeskuksessa, Kappelitie 5.

Tarkoituksena on kehittää yhdessä uudenlaisia vapaaehtoistoiminnan muotoja nuorten parissa toimimiseen. Ne voivat liittyä esimerkiksi tukihenkilötoimintaan, katupartiointiin, nuorisotiloilla toimimiseen tai johonkin aivan uudenlaisiin toimintamuotoihin. Toiminnot muotoutuvat verkoston kiinnostuksen ja innostuksen mukaan.

Verkostotapaamiseen ovat tervetulleita aikuiset sekä kaikki yli 10-vuotiaat ideoimaan alueellamme toteutettavaa nuorisotyötä. Tarvitaan vain ripaus aikaa ja lämmin sydän sekä aito halu kohdata nuori omana itsenään. Kaikenikäisille löytyy varmasti jokin luonteva tapa toimia nuorten parissa. Tehtävät voivat olla osittain itsenäisiä, ryhmässä toteutettavia taikka työntekijävetoisia. Variaatioita on laidasta laitaan.

Tarjoamme verkoston jäsenille ajankohtaista tietoa ja täsmäkoulutusta tarpeiden mukaan. Verkostosta saa myös uusia tuttavuuksia ehkä jopa elinikäisiä ystäviä, iloa ja draivia arkeen, auttamisesta hyvän mielen ja henkistä pääomaa.

Toivotamme kaikki kiinnostuneet lämpimästi tervetulleiksi ideoimisiltaan, joka ei sitouta vielä mihinkään. Tehdään tästä upea ja voimauttava verkosto, johon jokainen saa osallistua omilla vahvuuksillaan ja määrittäen oman käytettävän aikansa.

Lisätietoja

Jari-Pekka Järvinen
Johtava nuorisotyönohjaaja, Vihdin seurakunta
p. 0400 676 215, jari-pekka.jarvinen@evl.fi

Niina Bodö
järjestösihteeri, Yöjalka Ry
p. 040 172 5933, toimisto@yojalka.fi

Sampo Anttila
Nuorisopäällikkö, Vihdin kunta
p. 044 767 4479, sampo.anttila@vihti.