Vihdin kunnasta osallistujia Eye Opener –nuorisovaihtohankekoulutukseen

5.11.2018

Eye Opener – koulutus pidetään 12.-17.11.2018 Flekkessä Norjassa ja Vihdistä siihen osallistuvat  Liikuntapalveluista ohjaajana liikuntasihteeri Meri Viljanen ja nuoret Peppi Tuomi ja Ville Aalto Kuoppanummen koulukeskuksen 9H-luokalta.
Eye Opener -koulutus antaa perustaidot nuorisovaihtohankkeiden suunnitteluun ja hakemiseen. Sen tarkoituksena on myös antaa nuorille mahdollisuus osallistua oman hankkeensa suunnitteluun ja tavata tulevien yhteistyökumppaneiden nuoria suoraan.
Mukaan koulutukseen osallistuu 16 ryhmää kahdeksasta eri maasta: Norja, Belgia, Kreikka, Islanti, Slovenia, Alankomaat, Espanja ja Suomi. Suomesta osallistuu Vihdin kunnan edustajien lisäksi 3 ryhmää, jotka tulevat Lopelta, Pielavedeltä ja Muhokselta. Ryhmät koostuvat yhdestä ohjaajasta ja 1-2 nuoresta, jotka ovat iältään 15-18 -vuotiaita.

Päivityksiä matkalta voi seurata Vihdin liikuntapalveluiden Facebook-sivulta.