HSL:n matkakortit vaihdettava uuteen

9.11.2018

Vihdin kunnan asukkailla on mahdollisuus ostaa HSL-alueen aikuisten kausilippuja samaan alennettuun hintaan kuin HSL-kuntien asukkailla. Vihdin kunnalla on HSL:n kanssa lippusopimus, jonka perusteella Vihdin kunta korvaa kuntalaistensa alennusosuuden HSL:lle.

HSL uudistaa matkakorttijärjestelmäänsä ja myös vihtiläisten tulee vaihtaa HSL-korttinsa. Matkakortin voi vaihtaa uuteen HSL-korttiin tai ryhtyä HSL-sovelluksen käyttäjäksi, jolloin lipun voi ostaa mobiilisti. Nykyiset matkakortit lakkaavat toimimasta, kun HSL ottaa ensi keväänä käyttöön uudet vyöhykkeet joukkoliikenteen hinnoittelussa.  Korttinsa voi vaihtaa kaikissa matkakortin lataus- ja jälleenmyyntipisteissä.

Lisätietoja: https://www.hsl.fi/vaihdakortti

Kortin_vaihto_tiedote_25_10 (PDF)

UKK Matkakorttien vaihtoASIAKKAAT_SUOMI (PDF)

(sivun pääkuva: HSL)