Esiopetukseen ilmoittautuminen lukuvuodeksi 2019-2020

19.12.2018

Lukuvuonna 2019-2020 esiopetusta järjestetään 8.8.2019-29.5.2020.

Esiopetukseen ilmoittautuvat vuonna 2013 syntyneet lapset. Kunnan on velvollisuus järjestää esiopetusta oppivelvollisuuden alkamista edeltävänä vuonna. Esiopetus on velvoittavaa ja lapsen huoltajan on huolehdittava siitä, että lapsi osallistuu esiopetukseen tai muuhun esiopetuksen tavoitteet saavuttavaan toimintaan.

Esiopetus on maksutonta ja sitä järjestetään viitenä päivänä viikossa neljä tuntia päivässä. Esiopetukseen ilmoittaudutaan eAsioinnin kautta 31.1.2019 mennessä. Lapselle, joilla ei vielä ole esiopetuksen lisäksi päivähoitopaikkaa, haetaan sitä tarvittaessa myös eAsioinnin kautta. Esiopetuspäätökset toimitetaan huoltajille sähköisesti eAsioinnin kautta maaliskuun 2019 aikana. Kirjaathan hakemukseen huolellisesti sähköpostiosoitteesi. Saat sähköpostiisi viestin, kun päätös on luettavissa eAsioinnissa.

Ilmoittauduttaessa esiopetukseen yksityiseen päiväkotiin otetaan yhteyttä suoraan kyseiseen päiväkotiin ja jätetään sinne paperinen esiopetushakemus. Lisätietoja saa yksityisten päiväkotien johtajilta.

Mikäli lapsesi on oikeutettu esiopetuskuljetukseen, kuljetusta tulee hakea Wilmassa 31.3.2019 mennessä. Pyydä kuljetushakemuksen tekemistä varten Wilma-tunnukset sähköpostilla osoitteesta varhaiskasvatus@vihti.fi. Esiopetuskuljetuksissa noudatetaan Vihdin kunnan koulukuljetusperiaatteita.

Lisätietoja antavat tarvittaessa päiväkotien johtajat, palvelupäällikkö Kirsi Palva-aho p. 044 467 5232, kirsi.palva-aho@vihti.fi tai toimistosihteeri Sari Parikka, p. (09) 4258 3015, sari.parikka@vihti.fi.