Vihti haastaa yhdistykset ja yritykset mukaan liikkuvaan viikkoon!

4.2.2019

Vihdin menestystä Suomen liikkuvin kunta –kisassa juhlistetaan maanantaista lauantaihin 11.-16.3.2019 liikunnallisen teemaviikon merkeissä. Haastamme vihtiläiset liikkumaan sankoin joukoin joko itsenäisesti tai erilaisissa ohjatuissa tempauksissa viikon aikana. 

Haluatko mukaan viikon tapahtumiin ja yhteismarkkinointiin tarjoamalla vihtiläisille esimerkiksi lajiesittelyjä tai tutustumistarjouksia yrityksesi/yhdistyksesi liikuntapalveluihin?! Voit ilmoittaa mukaan kaikki tapahtumaviikon aikana tapahtuvat kuntalaisille avoimet esittelyt, liikuntaryhmät ja -palvelut 17. helmikuuta asti! 

Kunta tarjoaa viikon tapahtumien käyttöön yhdistyksille ja yrityksille veloituksetta tiloja ja välineistöä mahdollisuuksien mukaan. 

Ilmoittautumiset & lisätiedot:

kulttuurituottaja Tommi Muhli, (09) 4258 3000, tommi.muhli(at)vihti.fi

pieni tyttö hiihtää