Tervetuloa ideoimaan vapaaehtoistoimintaa Vihtiläisten nuorten hyväksi 11.2. klo 18.00

11.2.2019

Nyt on aika toimia Vihtiläisten nuorten puolella! Tervetuloa ideoimaan vapaaehtoistoimintaa nuorten hyväksi Vihdin alueelle ma 11.2.2019 klo 18.00-20.00 Nummelan seurakuntakeskuksessa, nuorisotila Sankarla, Kappelitie 5.

Kiinnostaisiko sinua lähteä mukaan tukemaan yksittäisen nuoren harrastus- ja vapaa-ajan toimintaa tukihenkilötyön muodossa liikunta harrastaen tai vaikkapa läksyjen teossa auttaen? Haluaisitko lähteä katupartion mukaan kohtaamaan, keskustelemaan ja auttamaan nuoria viikonloppuna nuorten kokoontumispaikoille? Koetko omaksi jutuksesi tulla nuorisotilalle pelaamaan ja viettämään yhteistä aikaa vaikkapa ruokaa laittaen. Kaikki toiminnot muotoutuvat vapaaehtoistoiminnanverkoston kiinnostuksen ja innostuksen mukaan, jokainen löytää omanlaisen ja juuri itsellensä sopivimman vapaehtoisuuden mallin.  

Toivotamme kaikki vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneet lämpimästi tervetulleiksi ideoimisiltaan, joka ei sitouta vielä mihinkään. Verkostoon saa osallistua omilla vahvuuksillaan ja määrittäen oman käytettävän aikansa. Tarjoamme verkoston jäsenille ajankohtaista tietoa ja täsmäkoulutusta tarpeiden mukaan. Ideoimisillasta vastaavat yhteistyössä Vihdin kunnan nuorisopalvelut, Vihdin seurakunnan nuorisotyö sekä Yöjalka Ry.

Nuoret toivovat turvallisen aikuisen läsnäoloa vapaa-aikaansa – tarvitsemme sinun rohkeuttasi lähteä toimintaamme mukaan!

Lisätietoja
Salla Saaristo
Nuorisokoordinaattori
Vihdin nuorisopalvelut
044 042 1150
salla.saaristo@vihti.fi