Vihdin kunta vuokralaiseksi FunkisAuran taloon Nummelan keskustaan

11.2.2019

Tiedote 11.2.2019

Vihdin kunta on tehnyt määräaikaisen vuokrasopimuksen ns. FunkisAuran talossa sijaitsevasta liiketilasta Nummelan keskustassa. Kunta on vuokrannut tilan toukokuun 2019 loppuun saakka ja näillä näkymin kunnan toiminta kiinteistössä alkaa maaliskuun alussa.

Kunta tuo Nummelaan keskustaan muun muassa PopUp -museon maalis-huhtikuun ajaksi. PopUp-näyttely tutustuttaa kaikenikäiset kuntalaiset sekä museon monipuoliseen palvelutarjontaan että Nummelan keskustan historiaan. Historiallisella ja Tunnin juna -hankkeen myötä hyvin ajankohtaisella näyttelyllä ”Junalla Nummelaan” valotetaan Nummelan kehitystä eri aikoina. Näyttelyssä voi  itse kokea Nummelan synnyn ja kasvun Nummela-nimisen kestikievarin ympärille.

Osa tilasta on varattu koko vuokra-ajaksi kunnan eri toimintojen esittelyä varten. Tilassa esitellään esimerkiksi kaavoituksen ja ympäristövalvonnan ajankohtaisia projekteja, järjestetään infotilaisuuksia ja muuta kunnan päätöksentekoon sekä osallistamiseen liittyvää toimintaa. Myös vuoden alussa kunnassa aloittanut kulttuurituottaja on yhdistysten ja kulttuuritoimijoiden tavattavissa päivittäin aina vuokrasopimuksen päättymiseen saakka. Kuntalaiset voivat tavata tiloissa myös kunnanjohtajaa myöhemmin ilmoitettavina ajankohtina.

Kunnan toimintojen tuominen helpommin kuntalaisten saavutettaviksi on osa Vihdin kunnan strategian toimeenpanoa ja erityisesti asiakaslähtöisyyden edistämistä. Projekti on käynnistynyt nopeasti sen jälkeen, kun tieto tilan vapautumisesta saatiin. Toiminnan nopean käynnistämisen vuoksi esimerkiksi aukioloajat tulevat vielä tarkentumaan.

Kunta on varautunut luopumaan tilasta tarvittaessa jo ennen vuokra-ajan päättymistä, mikäli tilaan on tulossa uusi yrittäjä.

Lisätietoja:

museotoimenjohtaja Heidi Tammelin, puh. 044 767 4726, heidi.tammelin(ät)vihti.fi
elinvoimajohtaja Petra Ståhl, puh. 050 576 6256, petra.stahl(ät)vihti.fi