Vihdin kunnan toiminta Funkis-Auran talossa alkaa 11.3. PopUp-museon avajaisilla

28.2.2019

Tiedote 28.2.2019

Vihdin kunta on tehnyt määräaikaisen vuokrasopimuksen ns. Funkis-Auran talossa sijaitsevasta liiketilasta Nummelan keskustassa. Kunta on vuokrannut tilan toukokuun 2019 loppuun saakka ja kunnan toiminta kiinteistössä alkaa maanantaina 11.3. klo 18 PopUp -museon näyttelyn avajaisilla.

Vihdin museon PopUp -näyttely tutustuttaa kaikenikäiset kuntalaiset sekä museon monipuoliseen palvelutarjontaan että Nummelan keskustan historiaan. Historiallisella ja Tunnin juna -hankkeen myötä hyvin ajankohtaisella näyttelyllä ”Junalla Nummelaan” valotetaan Nummelan kehitystä eri aikoina. Näyttelyssä voi itse kokea Nummelan synnyn ja kasvun Nummela-nimisen kestikievarin ympärille.

PopUp -museoon ja kunnan muuhun toimintaan voi tutustua Funkis-Auran tiloissa 12.3. alkaen seuraavasti:

ma – pe klo 12 – 20
la – su klo 10 – 16

Kunnanjohtaja Erkki Eerola on maaliskuussa tavattavissa Funkis-Auran tilassa torstaina 21.3. klo 15.00 – 17.30. Kunnanjohtaja tulee olemaan tavattavissa tilassa myös huhti- ja toukokuussa, aikatauluista tiedotetaan myöhemmin erikseen.

Tulossa on muun muassa seuraavia kaikille avoimia ja maksuttomia tapahtumia:

13.3. Nuorisopalveluiden osallisuustyöpaja
14.3. Kulttuuripalveluiden järjestöinfo ja keskustelutilaisuus
19.3. Kirjaston päivän tapahtuma
20.3. Vihdin Museo: Posetiivi ja merkillinen Mirtelli
22.3. Vihdin Vesi: Maailman vesipäivän tapahtuma
27.3. Kulttuuripalveluiden tuottajatapaaminen: Katja Vauhkonen / Fullsteam Management (Viestinnän ja markkinoinnin ABC)
3.4. Kulttuuripalveluiden tuottajatapaaminen: Afromikko (Musiikkituottajan ABC)
10.4. Vihdin Museo: Lentokenttäilta
18.4. Vihdin Museo: PääsiäisPopUp
29.4. Nuorisopalveluiden osallisuustyöpaja
30.4. Vihdin Museo: Vapputemppu

Tapahtumien tarkemmista aikatauluista ja muista tulevista tapahtumista tiedotetaan erikseen. Kunnan kulttuuripalvelut tulee järjestämään Funkis-Auran tiloissa vihtiläisille järjestöille ja toimijoille muun muassa kaikille avoimen koulutussarjan, jossa esimerkiksi tapahtumatuotannon, viestinnän, markkinoinnin, manageroinnin ja musiikkituotannon ammattilaiset antavat vinkkejä ja vastaavat kysymyksiin alojensa teemailloissa.

Kunnan järjestöt ja yhdistykset voivat tulla esittelemään toimintaansa PopUp -tiloihin ilmaiseksi. Vapaita aikoja ja lisätietoja voi kysellä kulttuurituottaja Tommi Muhlilta, sähköposti: tommi.muhli(ät)vihti.fi

Lisätietoja:

museotoimenjohtaja Heidi Tammelin, puh. 044 767 4726, heidi.tammelin(ät)vihti.fi
kulttuurituottaja Tommi Muhli, puh. 044 767 4627, tommi.muhli(ät)vihti.fi