Pajuniityn Perhebileet Nummelassa 18.5. klo 11 – 15

6.3.2019

Tiedote 6.3.2019

Vihdin kunta järjestää Nummelassa Pajuniityn puistoalueella (navigaattoriin: Naaranpajuntie 14, kts. kartta) koko perheelle suunnatun tapahtuman nimeltä Pajuniityn Perhebileet lauantaina 18.5. klo 11 – 15. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Päivän aikana esiintyvät muun muassa SuomiLove -ohjelmasta tuttu Osmo Ikonen bändeineen (klo 11.45 ja 14.15) sekä Pikku Kakkosesta tuttu Tuttiritari (klo 11.00, klo 12.45 ja klo 13.30). Perheen pienimmät voivat ajaa tapahtumassa polkuautoilla, jotka arvotaan päivän päätteeksi kaikkien pienten ajelijoiden kesken. Luvassa on myös poniratsastusta ja paljon muuta kivaa oheisohjelmaa, tarkemmasta sisällöstä tiedotetaan lähempänä tapahtuman ajankohtaa.

Virvokkeita ja kahvilatuotteita myy tapahtumassa koko päivän ajan Kahvila Muffinssi ja grilliherkkuja jenkkityyliin voi ostaa Dogs&Delin grilliautosta.

Yrittäjille on tarjottu mahdollisuutta esitellä tapahtumassa toimintaansa, näytteilleasettajapaikkoja on varattu puistoalueelta 50 kpl ja ne ovat maksuttomia. Mukaan on jo ilmoittautunut parikymmentä yritystä (lista alimmaisena), ilmoittautua voi 22.3. saakka kunnan internet-sivuilta löytyvän linkin kautta: https://www.webropolsurveys.com/S/E5F4D21E30C7A441.par

Tonttikampanja 18.5. – 31.5.2019

Vihdin kunta myöntää toukokuussa Stenkullan, Perhosniityn ja Haakkoinmaan alueilla jatkuvassa haussa olevien yksittäisten pientalotonttien myyntihinnoista 4 000 – 10 000 euron alennuksen. Alennus koskee vain myytäviä tontteja. Alennuksen saamisen ehtona on, että tonttihakemus toimitetaan kuntaan 18.5. – 31.5.2019 klo 15 välisenä aikana ja varaus johtaa tonttikauppaan vuoden 2019 aikana. Tontteja esitellään kunnan teltalla Pajuniityn Perhebileissä.

Tontteja voi hakea alennettuun hintaan kunnan internet-sivujen sähköisen hakupalvelun kautta 18.5. alkaen. Alennus koskee seuraavia tontteja:

Lisätietoja kunnan tonteista >>

Liikennejärjestelyt Naaranpajuntiellä Pajuniityn Perhebileiden aikana

Tapahtuman ajaksi Naaranpajuntie muutetaan yksisuuntaiseksi. Yksisuuntaiselle katuosuudelle mahdollistetaan pysäköinti. Tarkemmista liikennejärjestelyistä alueella tiedotetaan lähempänä ajankohtaa.

Lisätietoja:

kunnan tontit: maankäyttöasiantuntija Jami Harilainen, puh. 0440 421 998, jami.harilainen(ät)vihti.fi
yritysten ilmoittautumiset Tonttipäivään: viestintäkoordinaattori Paula Heikkinen, puh. 0440 421 612, paula.heikkinen(ät)vihti.fi
_____

Pajuniityn Perhebileisiin näytteilleasettajiksi ilmoittautuneet yritykset (tilanne 19.3.2019)