Vihdin kirkonkylän campuksessa avoimet ovet 16.3., samana päivänä nostalgiakierrokset Vihdin yhteiskoulussa

11.3.2019

Vihdin kirkonkylän campuksessa avoimet ovet! Kuntalaisilla on mahdollisuus tutustua kesällä valmistuvaan campukseen tulevana lauantaina 16.3. klo 10 – 14. Kierroksille lähdetään campuksen työmaan portilta nonstoppina (katso lähtöpaikka ao. kuvasta). Campuksella päästään tutustumaan pääaulaan, tulevaan kirjastoon ja yhteen luokkaan (2. kerroksessa). Työmaalle on tehty turvallinen reitti tutustumista varten, mutta huomioithan esimerkiksi jalkinevalinnassa, että vierailu tapahtuu keskeneräisessä rakennuskohteessa.

Muistathan myös, että samana päivänä 16.3. järjestetään myös nostalgiakierrokset Vihdin yhteiskoulun vanhassa koulurakennuksessa (VYK). Lähdöt klo 10.00, 10.30, 11.00 ja 11.30 VYK:in pääovilta. Osoite: Nietoinkuja 1.

Kierroksille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Campuskierrokselle lähdetään työmaaportilta, jonka sijainti on merkitty kuvaan punaisella nuolella.