Liikunta- ja nuorisopalveluiden kesäleirit 2019

14.3.2019

Kesätoimintaa lapsille ja nuorille!

Vihdin kunnan liikunta- ja nuorisopalvelut järjestävät kesälomaohjelmaa lapsille ja nuorille päiväleirien sekä Pop-up Nuokkarin muodossa. Luvassa ovat Klubin Kesis-leiri, Kirkonkylän Kesis-leiri, Suurleiri sekä Taideleiri yhteistyössä Vikke ry;n, Vihdin kuvataidekoulun sekä Vihdin tanssiopisto Vinhan kanssa.

Sähköinen ilmoittautuminen leireille aukeaa 25.3.2019!
Ilmoittautua voit kunnan nettisivujen kautta www.vihti.fi/ilmoittautumiset
Kesäleirien paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kaikkeen kesätoimintaan ei vaadita ennakkoilmoittautumista, sillä luvassa on myös avointa Pop-up nuokkaritoimintaa. Tervetuloa pelailemaan, grillailemaan ja hengailemaan! Katso tarkemmat tiedot ja aikataulut Pop-up nuokkareista nettisivuilta. Toimintaa järjestetään mm. Otalammen rannalla, Lankilan skeittiparkissa sekä urheilukentillä. Ota seurantaan nuorisopalveluiden some!

Tarkemmat tiedot lomaohjelmasta, ilmoittautumisesta sekä hinnoista löydät osoitteesta www.vihti.fi/lomatoiminta

SnapChat: @nuortenvihti
IG: @nuortenvihti
FB: @Nuorten Vihti