Anninpäivän juhla ja Jännän äärellä – museon tapahtumia joulukuussa

20.11.2018

Tervetuloa Vihdin museon tapahtumiin joulukuussa. Sunnuntaina 2.12.2018 kello 14 alkaen vietetään museolla Anninpäivän juhlaa yhteistyössä Vihdin Kalevalaisten Naisten kanssa. Tapahtumassa keskitytään Vihdissä elämänsä viime vuodet viettäneen runonlaulaja Anni Denisoffin elämäntarinaan.

Keskiviikkona 5.12.2018 kello 18 museolla ollaan Jännän äärellä, ja suunnataan katseet kohti avaruutta. Mikä on musta-aukko? Miten musta-aukko syntyy? Miltä tuntuisi joutua mustaan aukkoon ja millä nimellä sitä kutsutaan? Mikä on galaksi? Miten aurinko syntyy? Missä me olemme? Mistä me tulemme?

Molemmat tapahtumat ovat kaikille avoimia ja niihin on vapaa pääsy. Tervetuloa Niuhalan vanhalle kansakoululle Kirkkoniementie 4. Lisätiedot tapahtumat-sivultamme.